PORTALEMyftiu Tërnava priti në takim myftiun e Pukës z. Gëzim Kopani ( bislame.net )

Mejtepet e Myftinisë Pukë dhe Roli i tyre 1523-2017 (http://myftiniapuke.org)

Nga vizita e kreut te KMSH ne Myftinin e Pukes (2016) (www.kmsh.al)

Puka qyteti që vuante mungesën e Xhamisë (dritaislame.al)

Myftiu i zonës Pukë të Republikës së Shqipërisë, Gezim Kopani, me bashkëpuntorë, vizitoi KBI-në Prizren (http://islamprizren.com)

Nga vizita e Myftiut të Shkodrës në Myftininë e Pukës (myftinia-shkoder.org)

Historia e besimit mysliman në fshatin Flet, Pukë (zeriislam.com)

Roli i klerit musliam ne Puke per Liri e Pavaresi ( orientalizmi.wordpress.com)

25-vjetori i rifillimit të Myftinisë dhe besimit islam në Pukë (veteraniobvl.org)

Imam Sadik Prishtina ( forumivirtual.com )

Imam Sadik Prishtina ( islamgjakova.net )

Te dhenat historike mbi xhamin Micoj ( puka.shqiperia.com )

Simpoziumi “Shembulli i Profetit Muhamed (a.s.)” (shoqataistanbul.wordpress.com)

Roli i klerit musliman në Pukë për Liri e Pavarësi (/mediaelire.com/)

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com