September 16, 2020

Fotografi të qytetit Pukë ndër vite

Xhamia e vjeter e Koder Hanit Puke. Fotografi e vitit 1916
Kroni i vjeter i bere nga Ali Aga i I-re (behet fjale tek vendi ku sot ndodhet ish-komiteti i partis)
N/Prefektura e rrethit Puke, viti 1936
Punojsit e vjeter te Postes ne qytetin e Pukes
Puka ne vitin 1936

Qyteti i Pukes , viti 2012
Qyteti i Pukes , viti 2012
Ne foto Ismail Osman Laçi dhe bashkeshortja Mejhane dhe Abdullah Zyber Laci. Dy femijet Sherif & Osman Laçi
25 vjetori i hapjes se shkolles se mesme , sot Sabah Sinani Puke , foto e viti 1988Puke, viti 2019


Pergatiti
Gezim KOPANI 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com