June 27, 2022

Hurdha e Frashërit në fshatin Meçe - Pukë

Hurdha e Frashnit - Meçe, Pukë


Hurdha e Frashërit (Frashnit) ndodhet ne fshatin Meçe - Puke. Ajo ndodhet mes hurdhes se Cakës dhe Hurdhes se Zezë dhe ka nje thellsi rreth 6 m dhe ndodhet rreth 750 mbi nivelin e detit. Per shkak te madhesise se saj ne kete hurdhe mund te lahen njekohesisht mbi 20 persona duke e radhitur kete hurdhe te paren ne rrethin e Pukes qofte nga bukuria e saj qofte dhe nga madhesia e saj.
Nga qyteti i Pukes per te shkuar ne fshatin Meçe duhen rreth 40 min me makin 4x4.

Nese deshironi te mesoni me shume mbi fshatin Meçe kliko ketu: Fshati Meçe , Pukë

Pergatiti
Gezim KOPANI

_________
Shenim: Fotografi te bera dhe te publikuara per here te pare nga Gezim KOPANI 

Hurdha e Frashnit - Meçe, Pukë ( Fotografi e bere me date; 25.06.2022 )

Hurdha e Frashnit - Meçe, Puke ( Fotografi e bere me date: 25.06.2022 )

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com