December 16, 2016

Pushteti dhe interesi ti mbyll syt (per Sirin)


Pushteti dhe intresi ti mbyll syt. Edhe pse ekzistojne me miliona fotografi e video te masakrave te ndodhura ne Siri ata nuk arriten te ndikojne tek shtet e OKB-se per te ndaluar kete tragjedi. Lutjet le te shkojne per femijet, grat, te moshurarit e Sirise te cilet po vuajne tmerresisht. Te lusim Zotin e Gjithesise qe sprova te till mos perjetofshim ne, Shqiperia e asnje vend i botes.

Gezim Kopani
15.12.2016

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com