April 21, 2016

T'i lutemi Zotit

"T'i lutemi Zotit te na fale turp e edukate; I paturpshmi mbetet pa meshire, i ngrate !"
Nga poeti: Xh.Rumi

Xhamia e fshatit Qerret,Puke

Xhamia e fshatit Qerret,Puke (20.04.2016)

April 17, 2016

Fshati Kryezi, Puke

Fotografi e bere nga minarja e Xhamise se Re te fshatit Kryezi,Puke (17.04.2016)
Fotografi e bere nga Gezim Kopani

Ju mund te mesoni me shume duke klikuar ketu:  Myslimanet e fshatit Kryezi

April 02, 2016

Dijetari islame Jusuf el Kardavi mban qendrim ne lidhje me aktet terroriste

Faqja zyrtare e Unionit Boterore te Ulemave Islame ka publikuar qendrimin e dijetarit te njohur islam Jusuf el

Kardavi i cili ne lidhje me aktet terroriste ka thene:
"Terrorizem eshte çdo veprim qe perfshin vrasjen e njerezve te pafajshem, i cili nuk ben dallim mes te pafajshmit dhe fajtorit, dhe ku civilet shfrytezohen per arritje te objektivave."Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com