July 11, 2013

Fotografi

Fotografi nga: Osman Turhan 2013

Urim me rastin e muajit Ramazan

Me rastin e muajit te bekuar te Ramazanit, uroj te gjithe agjeruesit: "Agjerim te lehte dhe te pranuar nga Allahu xh.sh. Qofte ky muaj, muaji i Rahmetit te Allahut xh.sh per te gjithe myslimanet!"


Gezim Kopani

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com