March 12, 2023

Vlersimi i KMSH-se me rastin e 100 Vjetorit të Themelimit të tij

Tirane, me 09 mars 2023

Me rastin e 100 Vjetorit te Themelimit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise , pata nderin qe me date 09 mars 2023 te vlersohesha nga Komuniteti Mysliman i Shqiperise me medalion dhe çertifiate mirenjohje me motiviacion: "Per kontributin dhe angazhimin e vazhdueshem ne mbarvatjen e jetes fetare te komunitetit te besimtareve mysliman , si dhe rolin e tij ne sherbim te shoqerise dhe vendit si myfti i Komunitetit Mysliman te Shqiperise ne Puke." Tirane, me 09 mars 2023Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com