March 24, 2023

Takim me femijet , Puke , Fushe Arrez dhe Qerret

Ne prag te muajit ramazan, zhvilluam nje manifestim me femijet ne qytetin e Pukes, fshatin Qerret etj. Ne kete kuader zhvilluam disa biseda rreth muajit ramazan dhe ne fund per femijet shperndam disa dhurata.Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com