August 20, 2013

Thenje nga Alija Izetbegoviç

"Dhe kur te perfundoj çdo gje, gjeja qe do na kujtohet nuk do jen fjalet e armiqve, por heshtja e miqve tane."
                                 Alija Izetbegoviç


"Ata u ben ujqer, sepse ne u beme dele."

Alija Izetbegoviç


"Une besoj se popullit ne vend te genjeshtrave te bukura, duhet tia tregojme te verteten, pavaresisht sa e shemtuar te jet ajo." 

Alija Izetbegoviç


" Deri tani kemi folur per demet dhe humbjet qe na i sollen te tjeret. Koha eshte qe te flasim per demet dhe humbjet qe ia sjellim vetvetes. Ky do te jete fillimi i pjekurise sone. "

Alija Izetbegoviç

"Nese vini ne pushtet ose ju ofrojne ndonje post , te ; 
Keni kujdes sjelljen tuaj 
Mos u beni mendjemedhenj
Mos tju hy vetja ne qef 
Mos merrni gjera te cilat nuk ju perkasin juve
Ndihmoni te dobetit
Perbahuni moralit
Mos harroni se cdo pushteti i vjen fundi
Cdo post a pushtet eshte perkohesisht i yti
Pra eshte kalimtar, heret a vone te gjithe do japin llogari, fillimisht para popullit te tyre e pastaj para Zotit te Gjithesise."

Alija Izetbegoviç

"une besoj se popullit, ne vend te genjeshtrave te hijshme, duhet tia tregojme te verteten, pavaresisht sa e shemtuar te jete ajo."

Alia Izetbegoviç

Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com