June 18, 2015

Me zemer te bardhe Ramazanin!

Sonte eshte Iftari i pare i Ramazanit dhe me kete rast uroj te gjithe agjeruesit: "Me zemer te bardhe muajin e bekuar te Ramazanit!

18 qershor 2015 
Gezim Kopani


Ramazan 2015


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com