March 16, 2022

Vizitë në Bashkësin Islame të Prizrenit

Gjate vizites ne Bashkesin Islame te Prizrenit (10 mars 2022)

 
Me date 10 mars 2022 zhvillova nje vizite ne Keshillin e Bashkesise Islame te Prizrenit ku u prita nga kreu i saj Besim ef. Berisha. Gjate takimi fola mbi veprimtarit e Myftinise Puke dhe bashkepunim mes Myftinise Puke dhe KBI Prizren. Ndersa kreu i KBI Prizren Besim ef. Berisha vlersoj viziten dhe shprehu vlersime per punet qe behet nga Myftinia e Pukes.

Me poshte ju paraqes postimin e bere ne faqen zyrtere te KBI Prizren


Link; https://www.facebook.com/KBI.Prizren/photos/a.909818202406600/4822410957813952/

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com