FOTOGRAFI TE VJETRA


Fotografi e bere ne fshatin Kabash , Puke 1978


Qyteti i Pukes , viti 1936

Xhamia Fushe Çele, Shkoder

(Fshati Meçe, Puke, 1967)
Iballe, 1905
 (Fshati Iballe,Puke 1903-1905)
 (Fshati Iballe,Puke 1903-1905)
 (Fshati Iballe,Puke 1903-1905)
(Fshati Iballe,Puke, viti 1903-1905)
Fshati Iballe , Puke. Viti 1903
Hate e Shekullit te 17-te
Shqiptaret ne Egjipt
Shqiptaret ne Egjipt
Shqiptaret ne Egjipt
Shqiptaret ne Egjipt
Shqiptaret ne Egjipt
Shqiptaret ne Egjipt
Shqiptaret ne Egjipt
Shqiptaret ne Egjipt
Shqiptaret ne Egjipt
Shqiptaret ne Egjipt
Bajram Isuf Lluka me familjen e tij
 
Delegatet e Kongresit te themelimit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise. Viti 1923


Gjirokaster
Lezhe, Xhamia e vjeter Selimije
Vlore

Fushe Arrez
Diber
Nxenesit e shkolles Dardhe,Puke
Jemin Ramadan Kopani 1921-1982 (Fshati Meçe-Puke)
Shqiptare duke fal namaz ne Egjipt


Xhamia e Plumbit Shkoder
Xhamia e Marashit, Prizren

Gjirokaster


Fshati Gomsiqe-Puke
Xhamia e Iljaz Bej Mirahori - Korçe
Xhamia e Iljaz Bej Mirahori - Korçe
Me rastin e 25 vjetorit te Gjimnazit (sot shkolla e Mesme Sabah Sinani) viti 1988
Skic e kalas se Shkodres. Viti 1830
Vlore
Puke
Fshati Qelez, Puke
Kaçanik, Kosove


Tirane

Pjesmarresit e kongresit te Durresit 1918

Shkoder
Xhamia e Sulejman Pashes - Tirane


Xhamia e Sulejman Pashes Tirane, Pikture e Edwart Lear, 1848
Mejtepi i Xhamise se Plumbit Shkoder
Sami Frasheri
Hoxhe Hasan Tahsini
Zyra Doganore Shkoder

Ankorimi i anijeve ne Shkoder

Naim Frasheri
Myftiu Ismail Ndroqi
Ne fotografi Myftiu i Tiranes Mytesim Kelliçi, Aqif Pash Biçakçi, Abdi Bej Toptani, Ahmet Zogu.
Per kete foto mendohet se eshte xhamia Fatih,Durres e cila u ndertua ne vitin 1503
Kjo fotografi eshte e vitit 1923
Durres, xhamija e vjeter

Lezhe, Xhamia e vjeter Selimije

Pull postare e Republikes se Shqiperise,  viti 1913
Plazhi i Durresit ne vitin 1936
(Xhamia e Hynqarit Shkoder, 1478)

(Shkodra ne vitin 1863)

(Ulqin)


Ne fotografi Ismail Osman Laçi (Kajmekam i Pukes) ai qe ka llullë ne dore, bashkeshortja e tij Mejhane, Abdullah Zyber Laçi dhe dy femijet (nipat) Sherif Osman Laçi dhe Xheladin Osman Laçi) Fotografi e vitit 1943 tek kulla e vjeter Laçaj Puke.

Hani i Rrapes Puke. 1927

(Ish Myftiu i Pukes H.Elez Hoxha)

Imam Sahit Hoxha
 Shkoder vit i papercaktuar
 Xhamia e plumbit
Durres 1914


Drenica Kosove 1910

Çeta Puke-Mirdite
Punojsit e Postes Puke


Imam Qazim Nushi (Ka sherbyer ne xhamin e fshatit Qerret-Puke)

Imam Qazim Nushi me Abdullah Laçin, rruges nga fshati Qerret per ne Puke


 Ura e vezirit 1909
                                                                       

Imam Asllan Hoxha 

Doreshkrim i imam Shaban Rexhes 


Vizita e Terezes ne Puke ku nder tet tjere e priti dhe Myftiu i Pukes H.Elez Hoxha

Jemin Ramadan Komani sebashku me motren e tij (Pare). Foto e bere ne fshatin Meçe-Puke
Shkolla e Kabashit,Puke

Nje pjese e familjes se Jemin Ramadan Kopanit. Fshati Meçe-Puke


Imam Sadik Luma Prishtina
Imam Shaban Rexha
Diftese e leshuar nga imam Shaban Rexha , Shkolla Micoj PukeFshati Meçe Puke, ne qender te fotografise Have Kopani

Fshati Meçe Puke

Brahim Kadria i Iballes ne fshatin Meçe Puke 

Liber i cili flet per historin e Shqiperise dhe Shqiptaret. Eshte shkruar nga Ali Galip Beu qe eshte i biri i Sulejman Spahut nga Vranja. Libri eshte shkruar per tia paraqitur sulltan Abdul Hamitit te II-te.

Liber i cili flet per historin e Shqiperise dhe Shqiptaret.Eshte shkruar nga Ali Galip Beu qe eshte i biri i Sulejman Spahut nga Vranja. Libri eshte shkruar per tia paraqitur sulltan Abdul Hamitit te II-te.

Liber i cili flet per historin e Shqiperise dhe Shqiptaret. Eshte shkruar nga Ali Galib Beu qe eshte i biri i Sulejman Spahut nga Vranja. Libri eshte shkruar per tia paraqitur sulltan Abdul Hamitit te II-te.


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com