August 23, 2019

Nga vizita e Ambasadorit të Kuvajtit në PukëKisha nderin te prisja per vizite Ambasadorin e Republikes se Kuvajtit ne Shqiperi z. Fayaz Mishari Al Jassim dhe Atasheun e Ambasades se Kuvjatit ne Shqiperi z. Jaser Al Bader. 

Puke; 02 gusht 2019


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com