August 20, 2012

Gezuar Fiter Bajramin

Me rastin e festes se Fiter Bajramit uroj: te gjithe myslimanet miqt dhe shoket e mij Gezuar feste e Fiter Bajramit! Qofte kjo feste e begate dhe e lumtur per te gjithe! Uroj nje agjerim te pranuar dhe ibadete te pranuara!
Gezim Kopani
20 gusht 2012

Puke: Fotografi nga atmosfera e Fiter Bajramit 2012

 Disa fotografi gjate festes se Fiter Bajramit ne Puke. Date 19 gusht 2012

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com