January 26, 2024

Shqiptarët në Spanjë

Fotografi ne Eibar dhe Elgoibar te Spanjes 

Ne qytetin e Bilbaos , Eibar dhe Elgoibar te Spanjes jetonje nje komunitet i vogel pukjanesh. Me sa u informova ky eshte komuniteti i pare dhe me i madh shqiptaresh ne zonen Baske ( Basque ), madje bashkia e Ebibarit ne afishen e saj te gjyneve ka shkruar dhe gjuhen shqipe, dhe per kete eshte bere shkas nje pukjane. 
Date ; 23 janar 2024

Gezim Kopani 

January 13, 2024

Pjesmarresit e Kongresit te Durresit , 1918

Date; 25.12.1918

Ne fotografi pervec hoxhallareve nder te tjere jane: Lef Nosi, Myfit Libohova , Mehmet Konica, Fejzi Alizoti , Mehdi Frasheri , Luigj Gurakuqi etj.


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com