April 14, 2024

Presidenti i Ujë Lajthiza Hajri Elezaj shtroi iftarë për agjëruesit e muajit ramazan

 .Ne iftarin tradicional te shtruar nga KBI Prizren

Fotografi nga pjesmarrja ne iftarin tradicional te shtruar nga KBI Prizren , ku me kete rast pasi falenderova kreun e KBI Prizren Valon ef. Ibrahimi per ftesen i urova agjerimin e muajit ramazan atij dhe gjithe besimtareve mysliman. Date, 03 prill 2024Pas namazit te teravise ne xhamin e fshatit Qerret

Fotografi e bere me nje pjese te xhematit te xhamise se fshatit Qerret , pas faljes se namazit te teravis.

Date, 02 shkurt 2024


Gjate nje ore mesimi me nxenesit e Mejtepit te xhamise se qytetit Puke

Date, 31 mars 2024

Takim ne fshatin Qerret - Puke

Fotografi e bere gjate nje takimi ne xhamin e fshatit Qerret - Puke.

Date, 26 mars 2024
Takim ne fshatin Dedaj , Puke

Fotografi nga takimi me besimtaret mysliman ne fshatin Dedaj - Puke 

Date, 25 mars 2024

Iftari zyrtare i shtruar ne qytetin e Pukes nga Myftinia Puke

Pamje nga iftari i shtruar ne qytetin e Pukes nga Myftinia Puke ku perveç Myftiut Gezim Kopani dhe N/Kryetari te KMSH Lauren Luli nderuan me pjesmmarjen e tyre edhe autoritet te ndryshme vendore
(Date, 24 mars 2024)Takim ne xhamin e fshatit Iballe

Takim ne xhamin e fshatit Iballe , (21 mars 2024)Takim ne fshatin Blerim

Takim ne fshatin Blerim , Fushe-Arrez - Puke

Date, 19 mars 2024Takim ne fshatin Micoj


Fotografi pas nje takimi me besimtaret mysliman te fshatit Micoj dhe fshatit Vilë 

Date, 16 mars 2024

Administratoria e Big Market Puke vizite ne Myftinin e Pukes

Nga vizita e administratores se Big Market Puke Elona Ndrecaj me stafin e saj ne Myftinin e Pukes ku percolli urimin e muajit ramazan si dhe bashkepunim ne mbeshtetje te familjeve ne nevoj dhe jo vetem.
Me kete rast sebashku me Myftiu Gezim Kopani , administratoria Elona Ndrecaj shpernda rreth 50 pako me ushqime . (Date, 28 mars 2024)
Nga vizita e kryetarit te Sofres Pukjane z.Tonin Alia ne Myftinin e Pukes

Nga takimi i kreut te Sofres Pukjane z.Tonin Alia njeherazi President i kompanise Ardeno ne Myftinin e Pukes. Takimi qe miqesor dhe bashkepunues ne te mire te bashkeqytetareve tane. Me kete rast urova z.Tonin per zgjedhjen e tij ne krye te Sofres Pukjane.
Aga ana e tij z.Tonin Alia uron besimtare per agjerimin te pranuar te ramazanit!

30 mars 2024
Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com