August 22, 2023

Disa libra dhurate nga historiani Turk Doç. Dr. Ilkay Erken

Sot me beri vizit historiani dhe miku im nga Turqia Doç.Dr. Ilkaj Erken i cili me dhuroi librat e tij, ne te cilat ka te dhena edhe per rrethin e Pukes.
Puka'da beni ziyaret eden Tarihçi dostum Doç. Dr. ilkay Erken hazirladigi calismalarini imzalaryarak bana verdi. Kitplari Arnavutluk hakkinda olup Puka ile ilgili bilgiler de icermektedir.

Atugraf notu:
"Kiymetli dostum Puka muftusu Gezim Kopani'ye . Saygilarimla Doç. Dr. ilkay Erken imza"
Autograf nga autori:
Shqip: "Per mikun tim te çmuar njeherazi dhe Myfti i Pukes Gezim Kopanit. Doç. Dr. ilkay Erken - firme (nenshkrim)."


Kalaja e Shkodres ne vitin 1911

Kalaja e Shkodres - Mars 1911

Fotografi e bere ne Kalan e Shkodres ne mars te vitit 1911 , tek oborri i dyte. Ne ate kohe Vali i Shkodres ishte Bedri Pasha 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com