June 30, 2017

Lutja me rastin e festes se Fiter Bajramit 2017

O Zoti i Gjithesise! O Allahu im!
Ne roberit e tu ne kete dite te bekuar te Fiter Bajramit kerkojme miresit e Tua, driten Tende!
O Allahu per nje muaj per Ty agjeruam , na prano agjerimin tone!
Per Ty u lutem, na prano lutjet tona!
Per ty beme vepra te mira, na i prano ato!
Na prano namazet, sadakat tona!
O Allah! Na i fal gjynahet dhe gabimet tona!
O Allah! Na bej prej jerezve te lumtur, dhe largoje te keqen nga ne!
Na ruaj nga fatkeqesit!
Na ruaj nga termet dhe furtunat!
Na ruaj nga demet e ujit dhe zjarrit!
Na ruaj Atdheun tone!
Na ruaj besimin tone!
Na ruaj familjen tone!
Na ruaj rinin tone nga veset e liga si alkoli, droga e krimi!
Na lumturo zemrat tona, familjen tone dhe shoqerin tone!
Na bej njerez te drejte!
Na bej besimtare me namaze, agjerime e sadaka!
O Zot! Te lutemi ne kete dite per me shume miresi, paqe e lumturi dhe mireqenje!
O Zoti yne! Bekoi familjet tona, femijet tane!
O Zoti yne! Ndihmoje ate qe eshte ne veshtirsi!
O Zot! Largoje dhunen dhe s'miren nga zemrat dhe familjet tona!
O Zot ! Na i fal gjynahet dhe na bej prej banoreve te xhennetit!
Shenim: Lutje e bere ne xhamin e qytetit te Pukes me 25 qershor 2017 me rastin e festes se Fiter Bajramit nga Gezim Kopani

June 15, 2017

Edukimi i femijeve

Muhamedi a.s. ka thene:

"Do jene mburoje nga zjarri per ketod qe edukon femijen e tij. E ai qe edukon tre apo dy vajza do jete edhe me mire per te."
Po ashtu Profeti Muhammed a.s. ka thene:
"Nuk ka gje me te mire qe nje prind mund ti jape femijes sesa nje edukate te mire."


(Fotografi e bere me femijet e fshatit Flet, Ramazan 2017)

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com