NDODHI


Sulejmani a.s. dhe milingona qe lutej per shi

Profeti Sulejman a.s. dhe Bufi


Sulejmani a.s. dhe shpendi qe gllaberoj ushqimin me pa te drejte

I thane Jusufit a.s; Perse e le veten te pangopur?

Djelmoshat e shpellës Kehf


Meleku i vdekjes në Kuvendin e Profetit Sulejman a.s.

Zogu me krah të thyer dhe profeti Sulejman a.s.

Meshira e Allahut xh.sh (Profeti Musa a.s.)

Lutja e nenes per dhendrin . Ndodhi ne kohen e Sulejmanit a.s.


Sulejmani a.s. dhe milingona

A është Allahu i drejtë apo jo ? Ndodhi ne kohen e Profetit Davud a.s.

Zgjuarsia e shpjegimit (mbreti qe shikon ne ender dhembet..)

Halifi Harun er Rashid takon vëllaun e tij

Profeti Sulejman a.s. dhe ndodhia e liqenit


Lutja e Profetit Ibrahim a.s. për vdekjen

Të jesh modest dhe i bindur Allahut xh.sh.

Djali ne enderr dhe surja Ihlas


Gjuetari dhe zogu


Nga miresia e vogel tek shperblimi i madh


Xhenneti i Allahut nuk ka vetem nje shtepi (tregim)


Cfare do qe te besh, ate do gjesh


Musai a.s. deshiron te di me ke do jete ne xhennet


Rendesia e mposhtjes se Nefsit


Magjistari,murgu dhe djaloshi


Fati dhe fshehtesia e tij.


Profeti Musa a.s. duaja e shiut, dhe njeriu gjynahqar

Njëriu që u shit në treg për shkak të një betimi - Hidri a.s.

Ju jeni personi i shtate qe...

Femija qe thoshte Amin me ze te lart

Shembulli i besimtarit , Tregimi i nje cifti te varfer

Tregtari i mjaltit

Mendimi i mire dhe ngjarja e dy vellezerve

Vdekja e Harunit a.s. dhe shtepia e bukur

Keci qe ushqeu njemije persona, Ndodhi ne kohen e Profetit a.s.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com