October 28, 2023

Takim ne Njesise Administrative Blerim , Fushe Arrez

Me rastin e emerimit ne krye te Njesise Administrative Blermit te z.Gjovalin Prendit sebashku me bashkepunetoret zhvilluam nje vizite zyrtare per urim. Me kete rast e informova mbi aktivitet qe Myftinia Puke zhvillon ne kete njesi si dhe mundesit e bashkepunimeve ne te mir te kominitetit. 
Nga ana e tij z. Gjovalin Prendi pasi falenderojper per viziten dhe urimin e Myftiut nder te tjera tha: "Ne emer te Njesise tone por edhe ne emer te Bashkise Fushe Arrez ju falenderoj per viziten dhe njekohesisht ne vlersojme kontributin e Myftinise Puke por edhe tuajin ne mbeshtetjet sociale e ju beni. Njesia jone ka 7 fshatra ku shumica prej tyre jane te besimit mysliman, ndaj ne jemi te te hapur per bashkepunim.
(Tetor 2023)


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com