HISTORI


Historia e fshatit Micoj - Pukë , Shqipëri

Grate myslimane te Pukes ne mbrotje te Atedheut.


Xhamia e fshatit Iballe, Pukë


Xhamia e fshatit Lajthize,Puke


Rëndësia e Mejtepit të Xhamisë së fshatit Qerret Pukë (1892)


Xhamia e Sulejman Pashes , Tirane

Ne kalan e Ulqinit

Pershkrim i Pukes nga Lamberc 1916


Popullsia ne meshkuj te Pukes, Iballes dhe Malziut 1878 - 1879


Historia e besimit mysliman në fshatin Flet


Kush e nisi luften me Serbë?


Mejtepi i xhamiseë së fshatit Iballe

Pergjigje per ata qe çeten Puke-Mirdite e quajne Mirdite-Puke


Gjurmet e vjetra Islame ne fshatin Blerim te Pukes


Fotografia e imam Qazim Nushit dhe Abdullah Laçit


Gur i vjeter ne varrezat e Kabashit Puke


Imam Qazim Nushi afro 40 vjet në sherbim të islamit në xhaminë e fshatit Qerret të Pukës.


Popullsia myslimane ne fshatin Flet , viti 2015

Islami ne rrethin e Pukes.Varrezat e vjetra myslimane ne Hadroj te Pukes.


Doreshkrim i imam Shaban Rexhes, Hoxha


Imam Osman Hoxha , Hoxhë dhe Atdhedashes.


U perkujtua 20 vjetori i xhamise se re te qytetit te Pukes


Xhamia e Hynqarit ShkoderContact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com