January 24, 2018

Popullsia myslimane në Rrape, Pukë . Viti 2015

Regjistrimin e popullisse myslimane te fshatit Rrape e kam bere me date 24.04.2015 nga kur rezulton te kemi 30 familje nga ku kemi 198 mysliman.


Ketu nuk eshte perfshir , Rrapi dhe 1 ose 2 familje te tjera pasi nuk jetonin ne kete zone. Ky regjistrim eshte arkivuar ne Myftinine e Pukes me date 28.04.2015 dhe mban nr, prot 58.

Pergatiti
Gezim Kopani

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com