FOTO-AKTIVITETE

Album fotografik ndër vite të aktiviteteve 

-

Eibar , Spanje - Date 23 janar 2024

__________________________________________________________________

Foto album i perurimit te rindertimit te xhamise se vjeter te Koder Hanit , Puke (Date 04.11.2023)
___________________________________________________

Nga takimi me Ambasadorin e Shetit te Kuvajtit ne Shqiperi 
Dr. Faisal Sulejman Ali al Musaileem (Tirane , 22 shkurt 2023)

Vizit ne Famullin e Pukes (25 dhjetor 2022)

Nga vizita e Kabashasve te Prizrenit ne Puke
Date; 05.11.2022

Takim ne fshatin Trun ne kuader te ditelindjes se profetit Muhammed a.s
Tetor 2022


Me besimtaret ne fshatin Dedaj , Puke. 2022
Iftar me agjeruesit e ramazanit ne fshatin Iballe , Puke.  Prill 2022


Nga takimi me Kryetarin e Keshillit te Bashkesis Islame Prizren, Besim Berisha - 2022


Per ngushellim ne familjen Ademi per ndrimin e jetes se Imam Adem Ademi. Podujev 2022

Fotografi me Myftite e Shqiperise dhe kreun e KMSH- Medreseja Tirane . 2021
Me nje pjese te Myftive te KMSH-se viti 2021. Durres

Pas nje bisede fetare ne xhamin e fshatit Iballe, Puke (maj 2021)
Pas nje takimi me besimtaret mysliman te fshatit Kabash. (Ne foto u vet bashkuan dhe disa te tjere)

Me nje pjese te nxenesve te Mejtepit te xhamise Puke


Me hoxhen e Malziut , Myrteza Hoxha

Falja e namazit te xhuma ne fshatin Trun, Puke (2021)

Me banoret e fshatit Trun, pas familjes se xhumas (2021)

Myftiu Gezim Kopani gjate takimit me besimtaret mysliman te fshatit Trun, Puke (2021)

Ne pergjigje te fteses se Famullis Myftiu Gezim Kopani mori pjese ne
inagurimin e kishes se re ne qytetin e Pukes. (2021)
Me nje pjese te nxenesve te kurseve islame ne rrethin e Pukes. (Tetor 2019)

Nga takimi me Ambasadorin e Kuvajtit ne Shqiperi Fayez Mishari Al Jassim dhe Atasheut te kesaj Ambasade ne Tirane Jaser Al Bader ,
02 gusht 2019

Nga takimi me Ambasadorin e Kuvajtit ne Shqiperi Fayez Mishari Al Jassim dhe Atasheut te kesaj Ambasade ne Tirane Jaser Al Bader ,
 02 gusht 2019

Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe  Ambasadori i Kuvajtit ne Shqiperi Fayez Mishari Al Jassim 
gjate tek gjurmet e vjetra te xhamise se Koder Hanit , Puke. 02 gusht 2019


Takim ne kuader te nates Miraxh ne fshatin Trun-Puke. Dt.01.04.2019


Berat. (2020)

Falja e namazit te xhumas ne xhamin e qytetit te Pukes 

Korçë , Xhamia e Iljaz Bej Mirahori

Gjate mbajtjes se hytbes per xhuma ne xhamin e qytetit te Pukes 

Ne fshatin Trun, Puke

Ne xhamin e fshatit Qerret, Puke (shkrimi i kaligrafise islame) 


Tek shtepia e vjeter e Kol Bib Mirakaj - Iballe, Puke

Falja e Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret, Puke (2021)

Falja e Bajramit ne xhamin e qytetit te Pukes (2020)

Falja e Bajramit ne xhamin e qytetit te Pukes (2020)

Me donatoret qe mundesuan rindertimin e xhamise se fshatit Iballe, Puke (dt.28..4.2019)

Nga ceremonia e inagurimit te xhamise se fshatit Iballe, Puke (dt.28..4.2019)

Nga ceremonia e inagurimit te xhamise se fshatit Iballe, Puke (dt.28..4.2019)

Nga ceremonia e inagurimit te xhamise se fshatit Iballe, Puke (dt.28..4.2019)

Nga ceremonia e inagurimit te xhamise se fshatit Iballe, Puke (dt.28..4.2019)

Pas namazit te akshamit ne xhamin e Shqiptareve ne Mannheim - Gjermani. Qershor 2019

Me rastin e zgjedhjes se H.Bujar Spahiut ne krye te Komunitetit Mysliman te Shqiperise. Dt.19.03.2019

Konkursi mes nxenesve te Mejtepeve te rrethit Puke

Takim ne fshatin Xathe, 2018

Bosnje, Sari Salltik, Blagaj

Sarajeve
Sarajevë

Pas mbledhje me prinderit e nxenesve te Mejtepit Rrape-Puke. Mars 2018
Projekt social ne fshatin Iballe , Puke. Ramazan 2018
Nga vizita e nxenesve te Mejtepit te xhamis Qerret-Puke. Viti 2018
Mejtepi i Pukes. Viti 2017

Gjate vendosjes se celebrimit (nikah) ne xhamin e fshatit Qerret-Puke. Viti 2017

Me nxenesit e Mejtepit Rrape-Puke. Viti 2017

Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017
Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017

Simpoziumi mbi mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017

Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017

Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017

Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017

Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017

Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017

Simpoziumi per mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017

Simpoziumi mbi mejtepet e Myftinise Puke , Puke; 11 nentor 2017

Fotografi e bere pas simpoziumit mbi mejtepet e Myftinise Puke. Nder te tjere ne fotografi jane; Kre i KMSH-se H.Skender Bruçaj, Myftiu i BIK-ut H.Naim Ternava dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani
Date; 11 nentor 2017

Ne fotografi; H. Naim Ternava, Skender Bruça dhe Gezim Kopani
Puke; 11 nentor 2017

Tek xhamia e Dragobis Tropoj (gusht 2017)

Me Selimin, djali i imam Sadik Luma Prishtina

Fotografi e bere pas perfundimit te projektit social te Kurban Bajramit. Viti 2017
Ne fshatin Flet. Ramazan 2017

Ceremonia e nisjes se punimeve te rindertimit te xhamise Iballe, 2017

Nga inagurimi i xhamise Qerret-Puke. Date; 21 Maj 2017

Nga inagurimi i xhamise Qerret-Puke. Date; 21 Maj 2017

Nga inagurimi i xhamise Qerret-Puke. Date; 21 Maj 2017

Nga inagurimi i xhamise Qerret-Puke. Date; 21 Maj 2017

Nga inagurimi i xhamise Qerret maj 2017
Nga inagurimi i xhamise Qerret-Puke. Date; 21 Maj 2017

Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate fjales me rastin e ceremonis se inagurimit te xhamise se fshatit Qerret-Puke. Date 21 maj 2017

Nga inagurimi i xhamise Qerret-Puke. Date; 21 Maj 2017

Fotografi nga fshati Qerret-Puke. Viti 2017

Ne fshatin Qerret,Puke. Viti 2017

Gjate vizites se delegacionit te Myftinise Puke ne BIK Kosvoe. Date; 12 prill 2017

Ne fotografi; Kreu i BIK Kosove H.Naim Ternava dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani
Prishtin, date; 12 prill 2017
Myftiu i Pukes Gezim Kopani
Myftiu i Pukes Gezim Kopani me Myftiun e BIK Kosove H.Naim Ternava. Dt.12 prill 2017


Nga vizita ne BIK, Date; 12 prill 2017

Publikimi ne web faqen zyrtare te Bashkesise Islame te Republikes se Kosoves
shiko libkun: https://bislame.net/ternava-gezim-kopani/

Prishtin, 12 prill 2017

Ne fshatin Kryezi - Puke. Ramazan 2016

Ne ndihme te familjeve ne nevoj. Puke. Ramazan 2016

Takim mebesimtaret ne xhamin e fshatit Iballe - Puke . Viti 2016

Nga konkursi mes nxenesve te Mejtepeve te rrethit Puke. Viti 2016
Nga konkursi mes nxenesve te Mejtepeve te rrethit Puke. Viti 2016

Padallim ne ndihme te familjeve ne nevoj. Fshati Kabash - Puke viti 2016

Ne fshatin Trun , Viti 2016

Ne fshatin Blerim, viti 2016

Gjate nje takimi me besimtaret ne fshatin Rrape. Viti 2016

Ne fshatin Trun . Viti 2016

Ne fshatin Dedaj - Puke ne ndihme te familjeve ne nevoj. Viti 2016

Gjate nje iftari ne qytetin e Pukes. Ramazan 2016

Ne fshatin Flet , viti 2016

Nga vizita e perfaqesuesve te BIK Kasim Gerguri dhe Bahri Sejdiu ne Myftinin e Pukes
Ramazan 2016

Projekti social ne kuader te muajit ramazan 2016 ne fshatin Qerret Puke.

Projekti social ne kuader te muajit ramazan 2016 ne fshatin Xathë . Ramazan 2016

Fiter Bajram 2016

 Viti 2016

Gjate nje emisioni ne kuader te KMSH-se per Muajin Ramazan
Prizren 2016
 Nga vizita e Kryetarit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise ne Myftinin e Pukes (26.3.2016)
  Nga vizita e Kryetarit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise ne Myftinin e Pukes (26.3.2016)
  Nga vizita e Kryetarit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise ne Myftinin e Pukes (26.3.2016)

 Fotografi bere ne xhamin e Pukes me rastin e vizites se N/Kryetarit te KMSH,nentor 2015
Me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , maj 2016
Me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , maj 2016
Me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , maj 2016

Nga vizita e delagacionit te Myftinise Prizren ne Myftinine e Pukes,maj 2016

Me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , maj 2016
Me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , maj 2016
Ilmi Proshka (Dorzim çertifikat per bashkepunimin dhe me rastin e 25 vjetorit
te riorganizimit te Myftinise Puke. Maj 2016Pas nje mbledhje me prinderit e nxenesve te Mejtepit Fushe Arrez, 2016
Gjate nje mbledhje me prinderit e nxenesve te Mejtepit te Fushe Arrezit , 2016

 Kafe me anetaret e Keshillit te Xhamise dhe Myftinise se rrethit Puke, 25.12.2015


 Sebashku me Xhemal Meçi, Basri Selimaj dhe Muhamet Brahaj
 Gjate nje mbledhje me Keshillin e Myftinise se rrethit Puke
 Nga takimi me Imamet dhe Myftite organizu ne Shkoder nga KMSH,nentor 2015
Ne nje drek pune,nentor 2015

(Nga vizita e Myftiut te Prizrenit Lutfi Ballek 1.10.2015)


       Nga vizita e atasheut te Ambasades se Kuvajtit ne Shqiperi Faisal al Baker, 21.06.2015

Nga vitzita ne Bashkine Fushe Arrez, 2015
Me nxenesit e Mejtepeve ne xhamin e fshatit Kryezi
Me nxenesit e Mejtepeve ne xhamin e fshatit Kryezi
Me nxenesit e Mejtepeve ne xhamin e fshatit Kryezi
Pas faljes se Kurban Bajramit , 2016

Projekti social i Kurban bajramit, Fushe Arrez 2015
Ne fshatin Micoj,Kurban Bajrami 2015


  Fiter Bajrami 2015
  Fiter Bajrami 2015
  Fiter Bajrami 2015
 Fiter Bajrami 2015
 Fiter Bajrami 2015
Rrenojat e xhamise se vjeter te fshatit Qerret, viti 2007
Gjate nje takimi ne fshatin Flet,

Aktiviteti zhvilluar ne Pallatin e Kultures Puke ne kuader te muajit te Mevludit


Nga vizita e Atasheut prane Ambasades Turke Tirane per Ceshtjet Fetare Shaban Ishlek
 Nga vizita e Myftiut te Tiranes Ylli Gurra, Sait Fishta, Gani Kryeziu dhe Liljan IdrizajNga nje takim ne fshatin Xathe,

Nga nje vizite ne qytetin e shkodres me disa nga anetaret e Keshillit te Myftinise Puke


Fotografi e bere pas zhvillimit te mbledhjes se Keshillit te Myftinise Puke

          Dreke pune me disa nga anetaret e Keshillit te Myftinise Puke xhamise se qytetit Puke
Me dy anetaret e Keshillit te Myftinise Puke Afrim Laci dhe Ylli Hadroj
Rrape,
Rrape

Gjate hytbes se xhumas ne xhamin e qytetit Puke 


Takim me besimtaret ne fshatin Blerim , Puke

Nga takmi ne fshatin Trun

Pas nje vizite te nxenesve te Mejtepit te Pukes ne Myfti, 2012


Falje e namazit te xhumase ne xhamin e qytetit te Pukes
Projekt social ne fshatin Xathe
Gjate nje iftari ne Puke
Gjate inagurimit te xhamise se re ne Dragostunje te Librazhdit

Iftar ne Fushe Arrez
Me Atasheun e Ambasades se Kuvajtit Tirane, Faisal al Baker, 2015
Iftar tek Hani i Perparim Laçit

Ne Myftinine e Prizrenit

Vizite ne shtepin e Ferit Kabashit, Korisht Prizren
 Gjate nje seminari viti 2013
 Gjate emisionit Fjale Zemre gjate muajit Ramazan 2012
 Duke derguar ushqime ne shtepiat e disa familjeve te varfra 2012
 12 shkurt 2012

 Prezantimi para Keshillit te Myftinise Puke te projektit te xhamise Qerret, Janar 2012

  27.07.2012
  27.07.2012
 Pritjet zyrtare ne Myftinine e Pukes
 Bisede me vajzat pukjane qe studione ne Medresen e Shkodres
 Xhamia e Pukes ne dimer
 Gjate takimit me N/Kryetarin e KMSH Ali Zaimi etj.
 Gjate vizites me djemt pukjan qe studione ne Medresen e Shkodres
 Foto me xhematin gjate momentit te shperndarjes se mishit te kurbanit
 Foto pas seminarit 2012
 Foto me nxenesit e kursit te Kuranit ne Puke 2012
 Ne ndihme te Dila Ndoj 2012
 Ne shperndarjen e mishit te kurbanit 2012

Myftiu i Pukes Gezim Kopani sebashku me Prof. Xhemal Meçi duke bere studimin e 
gjurmeve te vjetra te xhamise se Koder Hanit ne Puke.

  Gjate takimi te zhvilluar nga Myftinia Shkoder ne kuader te 25 vjetorit te rihapjes se xhamis se Plumbit ne Shkoder. (03.11.2015)

Shkoder

Me nje pjese te nxenesve te Mejtepit te xhamise Iballe

Me nje pjese te nxenesve te Mejtepit te xhamise Iballe

Gjate zhvillimit te mbledhjes se Keshillit te Myftinise Puke. Viti 2015

Takim i Myftiut te Pukes Gezim Kopani me besimtaret ne fshatin Flet

Pas nje takimi zhvilluar ne Shkoder nga KMSH me imamet e Qarkut Shkoder

Nga vizita e Myftiut te Prizrenit Lutfi Ballik ne Puke . Date; 01.10.2015

Nga vizita e N/Krytarit te KMSH-se Bujar Spahiu ne Puke 


Me rastin e hapjes se Hanit te ri te Perparim Laçit

Gjate nje vaizi ne xhamin e qytetit Puke


Tek xhamia e Plumbit Shkoder

Pas nje takimi me besimtaret e fshatit Qerret

Pas nje takimi ne Bashkin e Fushe Arrezit

Nga vizita e Atasheut te Ambasades se Kuvajtit ne Shqiperi


Ne fshatin Trun

Ne fshatin Blerim

Ne fshatin Rrape

Projekti social ne kuader te muajit Ramazan zhvilluar ne bashkepunim me shoqaten Istanbull ne fshatin Rrape

Takim me besimtaret ne fshatin Rrape

Takim me besimtaret ne fshatin Qerret 

Takim me besimtaret ne fshatin Qerret 

Gjate iftarit me agjeruesit e ramazanit ne qytetin e Fushe Arrezit 

Pas nje takimi te Myftiut Gezim Kopani ne fshatin Flet

Ne inagurimin e xhamis ne fshatin Dragostunje

Ne fshatin Rrape 


Me nje pjese te nxenesve te Mejtepit Puke

Me nxenesit e Mejtepit Puke


Nga vizita e Kancelarit te KMSH-se Ali Zaimi ne Myftinin e Pukes

Pas vizites te djemve pukjan ne Medresen H.Sh.Shamia Shkoder

Takim me Medresistet pukjane ne Medresen e Shkodres H.Sh.Shamia

Ne xhamin e fshatit Iballe , viti 2012


Aktivitet me rastin e 100 vjetorit te Pavarsise se Shqiperise 


Prezantimi i projektit te xhamise se fshatit Qerret anetareve te Keshillit te Myftinise Puke

Momente nga marrja e lejes nga Komuna Qerret per ndertimin e xhamise Qerret. Viti 2012

Nga vizita e Atasheut pran Ambasades Turke Shaban Ishlek ne Myftinin e PukesRruges per shperndarjen ushqimeve familjeve ne nevoj.


Takim me grat myslimane te qytetit Fushe Arrez

Aktivitet ne qytetin e Fushe Arrezit me rastin e Mevludit. Viti 2015


Aktivitet ne qytetin e Fushe Arrezit me rastin e Mevludit. Viti 2015

Aktivitet ne qytetin e Fushe Arrezit me rastin e Mevludit. Viti 2015


Pas nje mbledhje me nje pjese te antareve te Keshillit te Myftinise Puke

Gjate nje iftari. Viti 2006

Nga vizita e delegacionit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise ne Diyanetin e Turqis. Ankara

Vizita zyrtare e delegacionit te Kishes Katolike Puke ne Myftinin e Pukes me rastin e festes se Bajramit

Gjate nje mbledhje ne Myftinin e Pukes

Fotografi me nje pjese te antareve te Keshillit te Myftinise Puke

Pritjet zyrtare me rastin e Bajramit.
Foto nga vizita e Famullitarit te Kishes Puke dhe Famullitarit te Kishes Fushe Arrez

Tirane

Gjate nje mbledhje ne Myftinin e Pukes

Ne xhamin e Pukes 

Ne xhamin e Pukes

Projekti social me rastin e festes se Kurban Bajramit

Me nje pjese te nxenesve te Mejtepit Puke

Me nje pjese te nxenesve te Mejtepit Fushe Arrez

Nga vizita zyrtare te delegacionit te Myftinise Puke ne Famullin e Pukes

Me rastin e fillimit te punimeve te ndertimit te xhamise se fshatit Qerret. Viti 2012Fotografi pas nje aktiviteti zhvilluar nga Myftinia Puke

Ne fshatin Kryezi , Puke

Fotografi e bere gjate emsionit televiziv me rastin e muajit ramazan

Fotografi e bere pas perfundimit te mbledhjes se Keshillit te pergjithshem te KMSH

Ankara, Turqi 

Kafe me nje pjese te xhematit te xhamise Puke

Nga vizita ne Myftinine Shkoder

Nga vizita e imam Naim Drijaj dhe Resmi Lika ne Myftinin e Pukes

Pas regjistrimit te emisionit televiziov me rastin e muajit ramazan

Ne fshatin Korisht te Prizrenit 
Ne foto Gezim Kopani Gazmend dhe Enver Kabashi

Vizite ngushellimi ne faljen Mustafa ne Fushe Arrez te Myftiut te Shkodres Muhamet Sytari dhe Myftiut te Pukes Gezim Kopani . Viti 2010

Nga vizita e N/Kryetarit te KMSH-se Bujar Spahiu ne Myftinin e Pukes

Me sekretarin e Keshillit te Myftinise Puke Afrim Laçi viti 2008

Çanakkale , Turqi

Pas nje aktiviteti ne Puke. Viti 2007
Ne foto; Gezim Kopani, imam Adem Pigza, imam Naim Drijaj etj

Me Deputetin e Pukes Rexhep Uka dhe Kryetarin e Komunes Qerret Rrok Dodaj

Turqi 2007
Me Myftiun e Shkoders dhe Myftiun e Devollit

Shkoder

Turqi 2004

Turqi 2004

Turqi 2003

Turqi 2004

Me nje pjese te shokeve ne Medresen e Durresit

Fotografi me anetaret e Keshillit te xhamis se qytetit Puke. Viti 2005

Vizita e kreut te Bashkise Puke Rrustem Struga ne Myftinin e Pukes me rastin e festes se Kurban Bajramit . Viti 2007


Me perfaqesuesit e Kishes Katolike Puke.
Fotografi e bere pas aktiviteti "Sofra e Harmonis Fetare II" Organizu nga Myftinia Puke


Fotografi me Akademikun Prof.Dr. Mehmet Halimi, Prof.Xhemal Meçi me antarin 
e Keshilli te Myftinise Puke Besnik Lluka. Prizren

Nga vizita me rastin e Fiter Bajramit te Deputetit Rexhep Uka ne Myftin e Pukes. Viti 2006

Me rastin e perfundimit te Medresese, TiraneMe nje pjese te ekipit me rastin e pritjes se vizitave zyrtare me rastin e Fiter Bajramin ne Myftinin Puke

Fotografi me nje pjese te nxenesve te Mejtepit Puke dhe Fushe Arrez

Kafe pas faljes se Bajramit. Viti 2007

Gjate nje iftari me drejtuesi e institucioneve te rrethit Puke. Viti 2007
Ne foto; Gezim Kopani (Myfti), Giovani Fiocchi (Famullitar), Rrustrem Strugaj (Kryetar i Bashkise Puke), Ded Pershpali (Nen Prefekt i rrethit Puke) etj

Nga proçesi i zgjedhjes se anetareve e ri te Keshillit te xhamis Puke. Viti 2007

Nga vizita e  N/Kryetarit te KMSH Bujar Spahiu ne Puke 

Me muezinin e xhamis se qytetit Puke Halit Ringaj

Puke viti 2006

Me te nderuarin H. Rafet Bilac , konaku i Medreses Shkoder

Ne Stamboll - Qendra e studimeve islame

Ne Stamboll

Ne kalan e Korishes , Prizren 
Hedhja e valles se Kabashit ne oborrin e xhamise se qytetit Puke (2012)

Me cunat e fshatit Iballe

Eskursion. Rruges per ne Shkoder

Aktivitet sportiv me rinin

Me perfaqesuesin e shoqates Istanbul

Me krye imam e KBI Prizren Ali Vezaj. Puke me; 15.5.2016

Simpozium kushtuar profetit Muhammed a.s. ne qytetin e Fushe Arrezit

Pas nje takimi ne fshatin Xathë

Fotografi bere me rastin e dhenies se titullit Qazim Nushit nga komuna Qerret dhe Mirenjoha e qytetit Puke shoqates Istanbul nga ana e Keshillit te Bashkise Puke

Pas nje simpoziumi fetare zhvilluar ne qytetin e Pukes

Eskursion ne Shkoder me nje pjese te xhematit 

Eskursion ne Shkoder me nje pjese te xhematit 

Pas nje takimi ne fshatin Flet me rastin e 100 vjetorit te Pavarsise se Shqiperise

Gjate shperndarjes se ushqime ne ndihme te familjeve ne nevoj ne fshatin Dedaj

Me nje pjese te nxenesve te Mejtepit Puke. Viti 2005Gjate shperndarjes se ushqime ne ndihme te familjeve ne nevoj ne fshatin Qerret

Gjate shperndarjes se ushqime ne ndihme te familjeve ne nevoj. Puke.

Pas nje takimi me perfaqesuesit e Diyanetit Turk dhe shoqates Istabul

Ne fshatin Flet

Gjate nje mbledhje me anetaret e Keshillit te Myftinise Puke

Ne foto me perfaqesuesin e shoqates te Personave me aftesi ndryshe Hysni Hoxha dhe 
Famullitarin Giovanni Fiocchi

Pas nje aktiviteti fetare ne qytetin e Pukes ne foto me Kreun e shoqates Istanbul Ridvan Seferaj dhe Merxhan Shehu

Gjate nje takimi me besimtaret ne fshatin Xathe

Nga vizita ne Bashkesin Islame te Prizrenit me rastin e zgjedhjes se Besim Berishes ne krye te saj 
Gjate nje dite pune ne zyren e Myftinise Puke

Nga vizita e Myftiut te Shkodres Muhamet Sytari
Fotografi e bere gjate aktivitetit: "Sofra e Harmonise Fetare I". Viti 2007

Iftar ne Fushe Arrez , 21.8.2011

Fushe Arrez dt;09.09.211_________________________________________________

Ne vazhdim do shikoni disa fotografi nga aktivitet me nxenesit e Mejtepeve (kurseve islame)
te rrethit Puke zhvilluar nder vite


Nga vizita e nxenesve te Mejtepit Rrape ne Myftinin Puke. Viti 2018Gjate nje ore mesimi ne kursin islam (Mejtep) Fushe Arrez (2015)
Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com