February 23, 2023

Takim me Ambasadorin e ri të Shtetit të Kuvajtit në Shqipëri Dr. Faisal S. Al Musaileem

Gjate takimit me Ambasadorin e Ri te Shtetit te Kuvajtit ne Shqiperi
Fotografi e bere me date 22 shkurt 2023 , ne Tirane

Me ftese te Ambasades se Shtetit te Kuvajtit ne Shqiperi mora pjese ne Pervjetorin e 62 te Pavaresise dhe 32 Vjetorin e Dites se Çlirimit te Shtetit te Kuvajtit. Me kete rast i shpreha urimet e mija Ambasadorit te ri te Shtetit te Kuvajtit ne Shqiperi Dr. Faisal Sulejman Ali al Musaileem po ashtu e falenderova per mbeshtetjen dhe bashkepunimin e vazhdueshem me Myftinin e Pukes. Tirane; 22 shkurt 2023

Gezim KOPANIContact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com