May 27, 2016

Ne fshatin Iballe,Puke

Gjate nje vizite ne Xhamin e fshatit Iballe Puke (26.05.2016)

Me nxenesit e Mejtepit te Xhamise Iballe-Puke

Me nxenesit e Mejtepit te Xhamise Iballe-PukeMay 15, 2016

25 Vite nga Riorganizimi i Myftinise Puke

Nje aktivitet i veçante dhe domethenes ishte ai i zhvilluar ne qytetin e Pukes. Sot e 25 vite me pare u be Riorganizimi i Myftinise Puke. Uroj qe çdo dite qe do vije te jene me te mira per ne, e te gjejme mbeshtetje tek njeri-tjetri. Te duam njeri-tjetrin. Te punojme fort, dhe te marrim ato qe na takojne me qetesin dhe urtesin tone. Kudo qe te jemi te tregojme dashuri, respekte por duke mos lejuar asnje qe te na shkelin te drejtat dhe traditat tona. Vetem te bashkuar do kemi force per ta mundur te keqen! Qofshim çdo here nen Rahmanin e Zotit xh.sh !

Pergatiti
Gezim Kopani

(Me rastin e 25 Vjetorin e Riorganizimit te Myftinise Puke. 15 maj 1991 - 15 maj 2016)

May 08, 2016

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com