March 09, 2024

Vizite perurimi ne KBI Prizren

Nga vizita ne KBI Prizren per te uruar Valon ef. Ibrahimi per emrimin e tij ne krye te Keshillit te Bashkesise Islame Prizren si dhe stafin e tij. ( 06 mars 2024)


March 07, 2024

Takim ne fshatin Kryezi ne prag te muajit te bekuar te ramazanit

Takim ne fshatin Kryezi ne prag te muajit te bekuar te ramazanit.

Date, 03 mars 2024

Vizite perurimi ne Gjakove me rastin e rizgjedhjes se dr. Valon Myrta ne krye te KBI Gjakove

Me rastin e rizgjedhjes ne krye te KBI Gjakove te dr. Valon Myrta, Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga disa antar te Keshillit te Myftinise Puke zhvilloi vizite perurimi ne KBI Gjakove. Pasi falenderoj kryetarin e KBI Gjakove per mikpritjen e uroj ate per rizgjedhjen edhe per nje mandat ne krye te KBI Gjakove duke i uruar suksese atij dhe statif te tij.

Nga ana e tij kryetari Myrta i shprehu falenderimet e perzemerta Myftiut te Pukes per viziten vellazerore, dhe me pas e njohu ate me punet dhe aktivitetet qe Keshilli zhvillon dhe do zhvilloje pergjate muajit ramazan.
Gjate tamikit u bisedua per bashkepuinimin e mire qe ka mbreteruar deri me tani, si dhe per mundesin e intesifikimit edhe me te madhe ndermjet institucioneve.

Date. 06.03.2024

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com