March 11, 2024

Takim ne fshatin Xathë dhe Flet në kuadër të muajit ramazan

 Fotografi pas nje takimi me besimtaret mysliman te fshatit Xathë , Pukë (10.03.2024)

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com