October 07, 2020

Oso Bejtullah Kuka 1820-1862

Oso Bajtullah Kuka 


Emri i vertet i Oso Kukes eshte Osman Bejtullah Kuka . Ai lindi ne vitin 1820 dhe vdiq ne vitin 1862. Shtepia e Osman Bejtullah Kukes ndodhet ne qender te Shkodres dhe eshte nder shtepit e vjetra te shkodres e kthyer tashme ne muze.
Ai vdiq duke luftuar kunder Malazezeve ne mbrojtje te trojeve Shqiptare.Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com