October 07, 2020

Ne tetor te vitit 1994 rihapet Mejtepi i xhamise se fshatit Kabash Puke

Kopja e listes se nxenesve te Mejtepit te xhamise se fshatit Kabash Puke (1)

Me iniciativ personale Qazim Kopani (2) rihap me date 25 tetor 1994 Mejtepin ne fshatin Kabash te Pukes. Sipas listes derguar Myftinise se rrethit Puke ne kurs merrnin pjese 22 nxenes te cilet ishin te shenuar sipas kesaj tabele: 

LISTA E NXENESVE TE MEJTEPIT KABASH
XHAMIA KABASH-PUKE

Nr

Emer

Mbiemer

Ditelindja

Klasa

1

Fatbardha

Lluka

1983

6

2

Encola

Çollaku

1983

6

3

Agime

Laci

1983

6

4

Artjana

Lluka

1982

6

5

Zyra

Furriku

1982

6

6

Behije

Gjura

1983

6

7

Edmond

Tahiri

1983

6

8

Bashkim

Hadroj

1983

6

9

Valbona

Krova

1983

6

10

Ylber

Musa

1983

6

11

Artan

Hadroj

1983

6

12

Salbere

Hadroj

1980

8

13

Esmiralda

Islami

1980

8

14

Besim

Lusha

1980

8

15

Shkelzen

Lusha

1980

8

16

Aferdita

Laci

1980

8

17

Zamira

Gjura

1980

8

18

Majlinda

Furriku

1980

8

19

Shkelqime

LLuka

1982

7

20

Elvan

Çollaku

1983

4

21

Elvin

Lusha

1983

4

22

Elsa

Hadroj

1983

4

Per te mesuar me shume rreth Mejtepit te fshatit Kabash dhe besimit islam te ketij fshati ju ftoj te klikoni keto linke:

https://gezim-kopani.blogspot.com/2011/09/mejtepi-i-kabashit.html

https://gezim-kopani.blogspot.com/2013/01/historiku-i-xhamise-se-fshatit-kabash.html


_______________
1. Arkivi i familjes se Qazim Jemin Kopani 
2. Pas vitit 1999 H.Qazim Jemin Kopani ka punuar prane Myftinise Puke si Muezin i xhamise se qytetit Puke. Me pas Administrator prane Myftinise Puke. Me iniciativen e tij ne vitin 1998 Qazim Kopani krijon shoqaten Bashkesia Kultura Islame Puke.

Pergatiti
Gezim KOPANIContact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com