March 09, 2024

Vizite perurimi ne KBI Prizren

Nga vizita ne KBI Prizren per te uruar Valon ef. Ibrahimi per emrimin e tij ne krye te Keshillit te Bashkesise Islame Prizren si dhe stafin e tij. ( 06 mars 2024)


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com