March 28, 2023

Nuk prishet agjërimi nëse ?Profeti Muhammed a.s. ka thene: "Kushdo qe ha ose pi nga harresa, le te vazhdoj agjerimin, pasi Allahu e ka ushqyer dhe i ka dhene kete atij.
Ibn Abasi r.a. transmeton se Profeti Muhammed a.s. ka thene: "Allahu nuk do ti kerkoj llogari asnjerit per dicka te bere gabimisht, te bere nga harresa apo nga detyrimi." (Ibn Maxhe)

Pergatiti 
Gezim KOPANI 

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com