March 19, 2023

Pritje vëllazërore të Myftive; Shkodër, Prizren, Gjakovë dhe mysafirve të tjerë nga Prishtina dhe Tetova

Kenaqesi e veçante te prisja sot ne Puke Myftiun e Shkodres Muhamed Sytari, Anetarin e Kryesise se BIK njeherazi Kryetar i KBI Gjakove Dr.Valon Myrta , kryetarin e KBI Prizren Besim Berisha, Drejtorin e Fondacionit Miresia Korab Kaja si dhe mysafiret e nderuar nga Tetova Xhemal Behxhetin dhe Amir Huseini .

Kata vizita zhvillohet ne kuader te 100 vjetorit te Themelimit te Myftinise Puke si dhe ne kuader te aktiviteteve ne prag te muajit te bekuar te ramazanit.

Gezim KOPANI 

Puke, me 18 mars 2023      Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com