March 02, 2023

Vizitë vëllazërorë në Myftininë e Shkodrës

Me date 01 mars 2023 sebashku me disa bashkepunetore te Myftinise Puke zhvilluam nje vizite vellazerore ne Myftinin e Shkodres ku u pritem nga Myftiu Muhamd Sytari dhe bashkepunetoret e tij. Kjo vizite u zhvillua ne kuader te bashkepunimit me Myftinine e Shkodres dhe ne shenje mirenjohje per te paret tane te cilet dhane kontribut te jashzakonshem siç eshte Myftiu i nderuar H.Hafiz Xhemal Naipi i cili ne vitin 1923 ka perfaqesuar Myftinine e Pukes ne kongresin e pare te Themelimit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise. 
Shkoder me; 01 mars 2023

Gezim KOPANI
 Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com