March 08, 2023

Vizitë në Këshillin e Bashkesise Islame të Prizrenit

Me date 07 mars 2023 sebashku me disa bashkepunetor te Myftinise Puke zhvillova nje vizite ne Keshillin e Bashkesise Islame te Prizrenit ku u prita nga Kryetari Besim ef. Berisha.
Vizita u zhvillua ne kuader te 100 Vjetorit te Themelimit te Myftinise Puke dhe ne perkujtim te te pareve tane te cilet ne kushte te veshtira dhane kontribut te jashtzakonshem ne thirrjen islame.
Falenderim dhe mirenjohje te veçante i percolla kryetarit te KBI Prizren Besim ef Beria per kontributin dhe mbeshtetjen qe KBI Prizren ka dhene per Myftinine e Pukes. 

Gezim KOPANI 
Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com