March 08, 2023

Vizitë në Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjakovës

Me date; 07 mars 2023 sebashku me disa bashkepunetor te Myftinise Puke zhvilluam nje vizte ne Bashkesin Islame te Gjakoves ku u pritem nga Kryetari Dr. Valon Myrta

Kjo vizite u zhvillua ne kuader te 100 vjetorit te Themelimit te Myftinise Puke dhe ne perkujtim te te pareve tane te cilet parvarsisht veshtirsive dhane kontribut te jashtzakonshem ne thirrjen e islamit. Falenderim dhe mirenjohje te veçante i percolla kryetari te BI Gjakove Dr. Valon Myrtes per kontributin qe hoxhallaret e Gjakovare dhe jo vetem dhene per thirrjen islame ne rrethin e Pukes.
Pas takimit sebashku me kryetarin e BK Gjakove vizituam xhamin e Hadum Ages e cila gezon statusin e Mbrojtur te Trashegimnise Kulturore te Republikes se Kosoves. 

Gezim KOPANI 


Per te mesuar me shume mbi historin e xhamise se Hadum Ages kliko linkun: https://gezimkopani.blogspot.com/2021/06/historia-e-xhamise-se-hadumit-gjakove.html


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com