September 18, 2020

Ruajuni genjeshtres !

Profeti Muhammed a.s. ka thene: 

"Ruajuni genjeshtres! Sepse genjeshtra te çon drejt te keqes dhe e keqja te çon ne zjarr (xhehenem). Njeriu i cili genjen vazhdimisht, do te shkruhet tek Allahu si genjeshtar." (Buhari)

Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com