September 18, 2020

Detyrat e muslimanit ndaj çdo muslimani jane gjashte

Profeti Muhammed a.s. ka thene: Detyrat e muslimanit ndaj cdo muslimani jane gjashte:

1.Kur ta takosh , ta pershendesesh
2.Kur te fton, ti pergjigjesh fteses.
3.Kur te kerkon keshill, tia japesh.
4.Kur teshtin dhe falenderon Allahun (thote Elhamdulilah) lutu per te (Jerhamukullah)
5.Kur te semuret, vizitoje.
6.Kur te vdes, tia percjellesh xhenazen  e tij. ( Muslimi)

Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com