September 18, 2020

Behuni te sinqerte !

 Profeti Muhammed a.s. ka thene:
"Behuni te sinqerte! Sepse sinqeriteti te udhezon ne miresie dhe miresia te dergon ne xhennet. Njeriu i cili e thote te verteten vazhdimisht, do te shenohet tek Allahu si i sinqerte." (Buhari) 

Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com