September 21, 2020

Drejtesia eshte nje pasuri e shtrenjte, nuk gjendet kurrre te njerezit e lireDisa thenie nga Mevlana Xhelaledin Rumi


"Injoroj ata qe te bejne te ndjesh frike dhe trishtim, qe te degradojne e te shpien drejt semundjes e vdekjes."

"Ne kete bote, sprova jote eshte ajo cfare deshiron me shume."

"Injoranti i ngjan punes se daulles. Zhurme ka shume, por brenda eshte bosh."

"Mos e gjyko te kaluren e askuht, mos harro se edhe elmazi, perpara se te perpunohej, ishte nje cop qymyr."

"Mos e harro kurre kete o bir: Drejtesia eshte nje pasuri e shtrenjte, nuk gjendet kurrre te njerezit e lire."

Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com