September 04, 2020

Xhamia e Karapicit , Tirane (1892)

Xhamia e Karapicit, Tirane

Ne fotografi dallohet Esnafi i asaj kohe dhe se mendohet qe fotografia i perket vitit 1892.
Ndersa fotografia e dyte (ku disa thone qe eshte e publikuar ne Berlin) jep nje pasqyrim te plote te Tiranes ku sot ndodhet shehi "Skenderbe"

Xhamia e Karapicit, sot sheshi Skenderbe - Tirane

Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com