September 16, 2020

Shaban Rexha (Hoxha) dhe Ali Bytyçi , viti 1940

Imam Shaban Rexha (Hoxha) dhe Ali Bytyçi i fshatit Qerret - Puke. Foto e vitit 1940


Pergatiti
Gezim KOPANI Ju mund te lexoni mbi jeten e Shaban Rexha (Hoxha) duke klikuar ketu:https://gezimkopani.blogspot.com/2012/01/jeta-e-imam-shaban-rexha.html

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com