March 02, 2023

Vizitë në Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkodër

Me date 01 mars 2023 sebashku me disa bashkepunetor te Myftinise Puke zhvilluam nje vizite ne Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkoder ku u pritem nga drejtori prof. Kujtim Dervishi dhe kordinatori Fehmi Dushku . Prej vitesh me kete medrese Myftinia Puke ka bashkepunime ne fushen e arsimit, por edhe ne aktivitete te shumta fetaro kulturore qe sebashku kemi realizuar ne Puke etj. Prej vitesh kjo medrese mban titullin: "Urdheri Naim Frasheri i Arte" 
Shkoder me; 01 mars 2023

Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com