March 30, 2023

Biseda e mbretit me nje femije


Tregohet se nje mbret kishte vendos ti jap nje femije nje monedh prej floriri. Femija ne vend qe ta merrte, rrefuzoj. Ky veprim i femijes e habit mbretin, ndaj ai e pyet; Perser nuk pranon ta marresh monedhen? Eshte prej floriri! Femija i pergjigjet: Sepse me ka thene babai qe te mos merr gje nga askush, sidomos nga ata qe nuk i njeh. 
Mbreti buzeqeshi dhe i thote: Mire, por kete here thuaj babait qe ma dha mbreti!
Femija i pergjijet: Eshte e kote, nuk te besoj!
Mbreti i thote; Perse?
Femija i thote: Sepse babit tim do i duket shume pak per nje mbret dhe do te thote; Mbreterit e vertet kur japin, japin shume dhe jo nje monedhe te vetem.

Pergatiti
Gezim KOPANI

Per te mesuar me shume kliko: Ndodhi

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com