March 08, 2023

Mesazh urimi me rastin e 8 marsit

Me rastin e 8 marsit , dites Nderkombetare te Gruas uroj te gjithe nenat dhe grate kundo ndodhen te kene shendet dhe cdo te mire ne jete! Ngjarjet e fudnit ku u vran disa gra tregoi edhe nje here se shoqeria jone ka nevoje urjente ti kthehen vlerave familjare dhe mbi te gjitha besimin ne Allahun xh.sh. 
Islami e vlerson nenet si çelsin e me te cilin fitohet xhenneti. Ndaj grat nepermjet islamit gjejne ngrohtesi, rrespekt, personalitet dhe te drejta te barabarta mes gjinive. Ne kete kuader sjell ne kujdes fjalen e Allahut xh.sh. qe thote: "E kemi urdheruar njeriun te sillet mire ndaj prinderve te tij, sepse nena e tij e mbajti me mund pas mundi (ne bark) dhe pas dy viteve ia ndau gjirin..." (Llukman; 14)
Dhe nje here urime 8 marsin !

Gezim KOPANI 


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com