September 16, 2021

Gjurmët e besimit islam në fshatin Kryezi, Pukë.

Mbishkrim i vendosur ne murin e nje shtepie myslimane ne lagjen Arifaj te fshatit Kryezi-Puke

Fotografia e pare dhe e dyte eshte ne hyrje te nje shtepie myslimane ne lagjen Arifaj te fshatit Kryezi-Puke. Ndersa fotografia e trete eshte bere tek varrezat e vjetra, siper xhamise se vjeter te fshatit Kyrezi-Puke.

Pergatiti
Gezim KOPANI

Hyrja ne shtepin e familje myslimane ne lagjen Arifaj te fshatit Kryezi-Puke

Varr mysliman siper xhamise se vjeter te fshatit Kryezi. Ne kete varr ka te shkruar; "Ganiu i biri i Elez Mustafes" viti; 1931

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com