December 02, 2022

Dokumenti që flet mbi ndërtimin e shkollës katolike në Shkodër 1856 - 1857

Ky dokument i perket vitit 1856 - 1857 dhe flet mbi ndertimin e shkolles se prifterinjeve katolik ne Shkoder ndertuar me fondet e shtetit Osman.

Pergatiti
Gezim KOPANI


Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com