July 29, 2018

Popullsia myslimane ne fshatin Kulumri , viti 2015

Keto te dhena jane marr ne fshatin Kulumri te Pukes nga Gezim Kopani me date 16.04.2015 dhe te arkivuara prane Myftinise Puke me nr.prot:98, date; 26.06.2015.

Nr
Emer
Mbiemer
Pjestar
1
Kujtim 
B.Brahimi
6
2
Hysen
Demuçaj
4
3
Imer
Demuçaj
4


Total
14


Pergatiti
Gezim KOPANI

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com