July 05, 2018

Nga vjen e keqja?

Profeti Muhammed a.s. ka thene:

"Te mirat me te medha dhe te keqijat me te medha njeriut i vijne prej gjuhes."

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com