July 19, 2018

Sa lloje njerezish ka?

Eshte pyetur imam el Gazali : Sa lloje njerezish ka?


Ai eshte pergjigjur duke thene: Jane tre lloje.

1. Disa njerez jane si ushqimi. Çdo njeri ka gjithmone nevoje per ta.
2. Disa njerez jane si ilaçet. Na duhen vetem kur kemi nevoje.
3. Ka edhe njerez te cilet jane si semnundjet. Askush nuk ka nevoje per ta, por te ndjekin nga pas. Prej tyre duuhet te ruhemi.


Thene nga: Imam el Gazali *


*Imam Gazali lindi me 1058 ne qytetin Tuz te Horasanit dhe vidq ne vitin 1111 te kalendarit gregorian.

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com