July 05, 2018

Mysafiri ne shtepi

Profeti Muhammed a.s. ka thene:

"Kur ndokujt i vjen mysafir ne shtepi, le te dije qe ai vjen me bereqetin e tij, dhe kur te largohet, largohet me gjynahet e faluara te banoreve te asaj shtepie ku ai ka qendruar."

Contact Form

Name

Email *

Message *

Kontakt: gezimi_01@hotmail.com